Blogging

Værd at vide når du skal med krydstogt til Caribien

Er du ved at pakke din kuffert for at tage af sted på krydstogt til Caribien, så er der nogle få elementer, der er værd at vide inden rejsen. 

Caribienskrydstogtet vil være en ferie fyldt med gode oplevelser og sjove øjeblikke, og det vil uden tvivl være en ferie, du sent glemmer. 

Caribiens historie

Udover at Carbien er en af de smukkeste steder i verden, så er stedet også pakket med historie og kultur, som du vil opleve og høre mere om på dit krydstogt. Mange historiske krige,  kampe og pirathistorier tager udgangspunkt i Caribien, hvilket gør  øen til meget mere end en flot destination. 

Siden de indiske stammer i sin tid overtog øen, er Caribien blevet koloniseret af mange forskellige lande – herunder også af os danskere. Af denne grund snakkes der også mange forskellige sprog i Caribien, og der dyrkes mange forskellige religioner grundet deres mangfoldighed. 

Vejret i Caribien

Noget af det første vi undersøger, når vi skal ud at rejse er, hvad vejrappen siger om vejret i de pågældende lande, vi skal besøge. Vejret er altså vigtigt, og det spiller en stor rolle, når det kommer til stemning og hvilken oplevelse, vi får ud af rejsen. 

I Caribien er du garanteret en masse sol, og det vil aldrig være for koldt at tage på krydstogtsrejse hertil. Temperaturen ligger på omkring 24-29 grader året rundt, hvilket resulterer i perfekt sommervejr. 

Hvornår skal du rejse til Caribien

Der findes tre forskellige sæsoner, som du skal tage højde for, når det kommer til Caribien. 

Højsæson, lavsæson og orkansæson. 

Der er højsæson fra december til april – her skinner solen, og det regner ikke så meget, hvilket gør det super attraktivt. Det er i denne periode du vil finde mange rejsende, og eftersom vejret er eksemplarisk her, vil det klart være anbefalet at tage på krydstogt i denne periode. 

Lavsæson starter typisk i maj-juni måned og fortsætter indtil oktober-november. Det er også her du har orkansæsonen. Du kan dog stadig rejse i denne periode, du skal dog bare være opmærksom.