Drink med gin og mynte
Blogging

Vær klar til sommerens fester

Gå sommerens fester i møde med de bedste gin produkter! Slikforvoksne har et spændende sortiment af gin produkter. Om du er en passioneret gin elsker, eller det er forholdsvis nyt for dig, så er der produkter til alle. Slikforvoksne sælger selvfølgelig også andet end gin. De har et bredt sortiment af spiritus, slik og meget mere.

Lær at drikke gin

Gin får sin karakteristiske smag fra enebæret.  

Gin kan drikkes må mange forskellige måder. Det er muligt at drikke gin rent og dette kan også klart anbefales, hvis man virkelig er en spiritus nyder. Hvis man kaster sig ud i at drikke gin rent, så kan det også anbefales at fylde glasset op med isterninger, så det bliver koldt og forfriskende. Gin er en af de sprittusser som sagtens kan kombineres med is, uden at det ødelægger smagsoplevelsen. Tværtimod, så kan det faktisk gøre den endnu bedre.

Hvis man er helt ny til gin og dens verden, eller synes gin rent er alt for stærkt, så er en masse andre interessant alternativer. Gin er en perfekt opblandings spiritus, som kan kombineres med en masse op blandingsprodukter, hvilket giver gin en masse cocktail muligheder.

Bramble, er en superlækker og sød sommer cocktail. Drinken består primært af to forskellige likør, en sugarcane og brombær, som så til sidst omrystes med isterninger, før servering. Denne cocktail kræver et par ingredienser, men er helt klart besværet værd.

Gin hass er et glimrende valg, til dem der elsker frugtrige cocktails. Denne cocktail består af en lækker mangosirup som toppes med en god mængde lemon sodavand. Der kan så tilføjes mynte, citronsaft og andet lækkert, hvis man virkelig ønsker at pifte og kæle for sin cocktail.

Køb din næste gin hos Slikforvoksne

Slikforvoksne har helt sikkert en gin, som passer lige til dig. Du kan bestille den på deres webshop, ellers tage ned i deres fysiske butik, som ligger i København på Kongensgade. De har åbent alle dage, undtagen søndag. Der sker en masse spændende ting i deres fysiske butik, så som prøvesmagninger, så det kan klart anbefales, at man besøger dem.