Blogging

Udsmyk dit badeværelse med et badeforhæng

Mange rum i dit hjem har en vigtig funktion, og det er også tilfældet, når det kommer til dit badeværelse. Her befinder du dig forholdsvist meget i løbet af hverdagen, hvad enten du holder af lange bade, bruger tid på hår og makeup eller blot hurtigt skal nå at blive færdig. Derfor er det også vigtigt for mange danskere, at badeværelset er dejligt at være i. Du kan skabe en god stemning ved at tilføje få detaljer såsom det rette badeforhæng.

Gør dit badeværelse unikt med sjove motiver

Et bruseforhæng har flere funktioner. Det er både et dekorativt element i din indretning og meget praktisk, idet det holder vandet fra bruseren inden i brusenichen. På den måde slipper du for vand ud over hele gulvet, når du er i bad. Samtidig gælder det om at finde det helt rigtige forhæng, idet det tager meget plads i badeværelset, når det er foldet ud. Derfor kan du finde mange forskellige designs og også sjove badeforhæng.

Hvis du gerne vil have et forhæng med sjove motiver, kan det være en god ide at få et forhæng med den klassiske badeand på. Du kan også finde forhæng med et lidt anderledes motiv i form af toiletries. Her vil du få motiver og tekst, der i høj grad er velegnede til et badeværelse.

Badeforhæng i mange designs og farver

Når det kommer til de forskellige designs, kan du også finde bruseforhæng med:

  • Fjer
  • Blade
  • Bambus
  • Blomster
  • Sommerfugle
  • Blå cirkler og andre mønstre

Det er dog ikke kun i forhold til mønstre og motiver, at du kan finde flere eksempler. Det samme gælder, når snakken falder på farver. Her kan du nemlig både finde blå, hvide, sorte, sandfarvet og grå forhæng.

Uanset hvilket badeforhæng, du vælger til dit badeværelse, vil det som regel have målene 180 x 200 cm. Dermed passer de til de fleste badeværelser. Derudover er de nemme at tage ned og hænge op igen, hvis du gerne vil have forhænget i vaskemaskinen af og til. På den måde er de også praktiske.