Blogging

Trinidad-stolen – en vaskeægte dansk møbelklassiker

Nanna Ditzel står bag den smukke og originale Trinidad-stol, som med sit enkle og fine design er blevet et dansk møbel ikon. Nanna Ditzel bliver i flæng kaldt for dansk designs førstekvinde, og mente ikke at møblet bør klæde rummet men nærmere det menneske der sidder i møblet! Stolen repræsenterer spillet mellem lys og skygge – mørke og lys – som i en smuk symbiose skaber den ikoniske stol der stadig er et hit den dag i dag. Ønsker du en simpel og smuk stol som kan pryde din spisestue, så er Trinidad-stolen absolut et designmæssigt genistreg du burde overveje!

Træsorter og varianter

Du kan få Trinidad-stolen i 6 forskellige træsorter: Du kan vælge imellem eg, ask, ahorn, bøg, jatoba og valnød som så yderligere kan være behandlet med enten olie lak eller maling. Samtidig benytter de kun de fineste træpartier til din stol, således at du er sikker på at få den smukkest mulige stol! Trinidad-stolen er samtidig utrolig let at vedligeholde og holde ren. Du skal blot bruge en tør klud eller en hårdt opvredet klud i en meget mild sæbeopløsning.

Du kan samtidig også have indflydelse på hvilket stålstel din Trinidad-stol skal have. Alt efter hvilket look du går efter i din spisestue, kan du vælge mellem flint, krom eller matkroms stålset – der er sågar også en sort, glat variant!

Fuldend din Trinidad-stol med læderhynder

Du kan få din Trinidad-stol sædepolstret med enten læder eller tekstil, men du kan også blot vælge at købe den plain uden sædepolster og købe en læderhynde til. Der findes mange læderhynder til danske møbelklassikere, og fordelen ved at købe en hynde frem for at få din stol polstret er, at du har mulighed for at ændre udseende og look på din stol på ingen tid! Mosebo hynder, som hynderne hedder til Trinidad-stolen der kan forhandles hos Bocom, kan fås i enten 1,4 cm tykkelse eller 2 cm tykkelse. Derudover er de også lavet med skridsikker gummi der forøger komforten! Hos Bocom kan du også sagtens købe læderrens til dine læderhynder, så disse også holder en evighed – ligesom din Trinidad-stol!