En person ligger i sengen og kan ikke sove
Blogging

Træt af problemer med snorken?

Er du og/eller din partner træt af din snorken, og vågner du tit om morgenen med en fornemmelse af endnu en dårlig nattesøvn, der har gjort dig træt og uoplagt? Så kan det være, at en skræddersyet snorkeskinne er din redning.

Hvad er en snorkeskinne?

En snorkeskinne er, som navnet antyder, en skinne, der hjælper dig af med din snorken. Helt praktisk fungerer det således, at skinnen tages i ved sengetid og skyder underkæben frem, så der er fri passage til luftvejene, når du sover. På den måde vil den velkendte snorkelyd, der er forårsaget af blokerede luftveje, forsvinde. En snorkeskinne fremstilles og tilpasses hos tandlægen og kan justeres, så den holder i mange år. Skinnerne er elegant udformede, hvilket betyder, at du både kan tale og drikke vand med dem. Herudover er de yderst diskrete i designet og nemme at have med på rejser, da de bevares i et lille etui, der holder dem intakte.

Er du interesseret i, om en snorkeskinne kunne være en mulighed for dig, er der nedenfor listet hvilke personer, der med stor sandsynlighed kan have stor gavn af en snorkeskinne.

  • Folk, der snorker
  • Folk, der snorker og har søvnapnø
  • Folk, der snorker og vil forebygge søvnapnø
  • Folk, der vågner op med en følelse af træthed og mangel på energi samt en trang til søde sager

Sådan er behandlingsforløbet

Er du interesseret i en snorkeskinne, er du højst sandsynligt også interesseret i at vide, hvordan behandlingsforløbet ser ud. Først og fremmest skal du være opmærksom på, at du bør vælge en tandlægeklinik, der er certificeret hos EADSM, da dette giver dem og ikke mindst dig de bedste forudsætninger for et godt og brugbart resultat. Herefter forløber behandlingen således, at der først bliver taget en 3D-scanning af dine kæber. Herefter måles der ved en pusteprøve, hvor langt dine kæber skal skydes frem, for at snorken forsvinder. Når skinnen så er udformet, bliver den tilpasset hos din tandlæge, og sidst, men ikke mindst, bliver du naturligvis instrueret i, hvordan skinnen fungerer og skal bruges, så du er tryg ved at benytte din nye snorkeskinne.