Blogging

Tips til smykker der skal gå i arv

Nogle af de mest rørende smykker, som man kan få er smykker, der går i arv. Disse smykker er et symbol på flere generationers kærlighed til hinanden. Det er smykker med en dyb og personlig mening, som de fleste derfor holder af og går med hele livet. Men det skal jo starte et sted! Så hvis du drømmer om at starte en tradition ved at lade et smykke går i arv, så læs med her for at få de bedste tips om arvelige smykker. 

Smykkernes holdbarhed

Hvis et smykke skal gå i arv, så er smykkets holdbarhed vigtig. Smykket skal helst kunne holde fra generation til generation uden alt for meget besvær for modtageren. Derfor bør du vælge smykker, der er lavet af ægte metaller, som sterling sølv og guld. Jo højere kvalitet, jo bedre. Hvis du har råd, så vælg derfor gerne 18 karat guldsmykker. Brug også din sunde fornuft til at vurdere smykkets holdbarhed. En meget tynd halskæde vil eksempelvis være mere skrøbelig end de fleste ringe. 

Find gode tilbud på Georg Jensen smykker fra outlets

Georg Jensen er et oplagt valg hvis man er på udkig efter smykker, der skal gå i arv. Alle Georg Jensen smykker er lavet af 18 karat guld eller sølv. Det er smykker af allerhøjeste kvalitet fra et smykkebrand med mere end 100 års erfaring med design af eksklusive smykker, der er elegante og tidløse. Prisen er dog også lagt efter kvaliteten. Du kan dog være heldig at finde meget smukke Georg Jensen smykker på outlet, f.eks. hos Guldsmed Pade, hvor du ofte kan spare op til 50% på smykker fra tidligere kollektioner. 

Hvilke smykke og hvilket design

Det smykke, som skal gå i arv, er et personligt valg. Nogle personer elsker at gå med halskæder og andre elsker ringe. Ved ringe skal du dog være opmærksom på at modtageren med høj sandsynlighed skal justere størrelsen. Til gengæld er der måske flere kvinder, der vil gå med en ring end en halskæde. 

Desuden er det en god idé at vælge et smykke med et klassisk design, fordi du helst skal undgå at vælge et smykke, der følger en bestemt tids trends. Trends ændrer sig hele tiden, men et smykke, der går i arv, skal helst have et tidløst design, så kvinder kan gå med det fra generation til generation.