Blogging

Sådan vælger de den perfekte vielsesring

I har sagt ja til hinanden og måske lige nået at sætte en dato i kalenderen for den store dag. Allerede på dette tidspunkt er det ikke for tidligt, at finde vielsesringe. Det er jo en ring, som man forhåbentlig kommer til at gå med i mange år, så derfor er det en stor beslutning. Hvis I er i tvivl om, hvor I skal starte, så får I lige nogle gode råd her. 

Vigtige overvejelser om valget af vielsesringe 

Inden, at I begiver jer ud til butikkerne eller de online forretninger, så er det en god idé at snakke om følgende: 

  • Matchende vielsesringe: I mange år har det været tradition at have matchende vielsesringe. I dag er det dog mere og mere almindeligt, at vælge to forskellige designs. Jeres personlige smag kan være meget forskellige, så det kan være svært at finde et design, som I begge vil kunne lide at gå med. Det er dog vigtigt, at have besluttet dette, inden at I besøger en forretning. 
  • Match mellem vielsesringe og forlovelsesring: I bør overveje om vielsesringen og forlovelsesringen skal matche. Matchende vielses- og forlovelsesringe komplimenterer hinanden rigtig flot, og er super flotte, hvis du vælger at bære dem begge på samme finger. Hvis du derimod ikke har dem på samme finder, så kan det også være flot og mere unikt at kombinere to forskellige stile. 

Hvilket metal skal vielsesringen laves af?

Vielsesringe kan laves i mange forskellige materialer, så I skal selvfølgelig finde jeres favorit. Nogle af de mest populære vielsesringe er guld vielsesringe eller hvidguld vielsesringe. I dag er rosa guld vielsesringe dog også begyndt at blive mere og mere populære. 

Du kan dog også vælge sølv eller platin vielsesringe, hvis guld ikke er din stil. Nogle designs kombinerer også flere forskellige metaller, hvilket kan være meget smukt. 

TIl sidst skal I selvfølgelig også vælge hvilke indgravering I vil have i ringene. Det er helt op til jer. Nogle vælger at indgravere bryllupsdatoen, og andre vælger at indgravere fornavne eller initialer. Det er helt op til jer, og kun fantasien sætter grænsen.