Blogging

Sådan gør du din eventplanlægning nemmere

Alle der har prøvet at planlægge et event før ved, at det er en lang proces, og der er en masse vigtige beslutninger, der skal træffes. Dog er der en masse små initiativer, der kan gøre, at denne proces bliver nemmere for dig. 

Gør det nemmere for dig selv 

  • Invitér din gæster på den nemmeste måde

Den nemmeste måde at invitere dine gæster på til et større event er gennem et sikkert online tilmeldingssystem.

På denne måde får du på en nem måde skabt overblik over hvem af dine gæster, der kommer til eventet, og gæsterne kan, i stedet for at ringe dig op og takke for din invitation, nemt trykke et klik på tastaturet – og så er de tilmeldt.  

Du slipper altså for at skrive dine gæster op én efter én, idet at tilmeldingssytemet klarer det meste automatisk for dig. 

  • Uddeleger opgaver

Som nævnt foroven er der mange ting, du skal tage stilling til, når det kommer til eventplanlægning. Ved at uddelegere opgaverne slipper du en del af ansvaret, og tingene bliver altså ikke kun gjort hurtigere, men i langt de fleste tilfælde så bliver de også gjort bedre. 

Hvis hver person påtager sig 1-2 arbejdsopgaver, kan de altså lettere fokusere på at klare opgaven på bedst mulig vis, sammenlignet med at skulle have ansvar for ti forskellige opgaver – det ville blive for uoverskueligt. Så saml et team og del opgaverne ud mellem jer – gerne efter kvalifikationer og egenskaber. Dem der er bedst til de organisatoriske opgaver kan tage sig af tilmelding, fordeling eller bordkort, hvorimod nogle andre kan tage sig af de finansielle opgaver såsom udformning af budget. 

Lav en huskeliste for dig selv 

Vigtigst af alt er, at du får skrevet de essentielle ting ned, så du undervejs ikke glemmer noget. Skriv selv de mindste punkter ned, så du får det event, du går og drømmer om. 

For eksempel skal du huske at sætte et tema, lave gæstelisten, beslutte hvad der skal være at spise, tænke over transport, vælge lokale og mange andre vigtige sager. En huskeliste er altså vejen frem.