Blogging

Nye muligheder med FM 20

I den nyeste udgave af Football Manager, FM 20, bliver dine evner som manager virkelig sat på prøve. Du har overblikket, ansvaret og muligheden for at arbejde med din klub og sørge for, at I når til tops. Alt, der foregår før og efter fodboldkampene, er dit ansvar. Du har alle tænkelige muligheder for at bringe din klub til tops, men tør du springe ud i det? Tag chancen, og nå til tops med din klub, eller lev med konsekvenserne.

Football Manager 2020 kommer med en række forbedringer og nye muligheder for dig som manager. Spil FM 20 nu og opnå dit fulde potentiale som manager.

Arbejd med talenterne i det nye udviklingscenter

I Football Manager 2020 finder du et spritnyt udviklingscenter. Her kan du finde og udvikle nye talenter til din klub. Der er masser af unge talenter, og i det nye udviklingscenter får du mulighed for at følge dem og hjælpe dem til at udnytte deres fulde potentiale. Med din hjælp kan de blive de nye stjerner, der leder din klub til tops i ligaen.

Fremlæg dine visioner

I FM 20 har du mulighed for at fremlægge dine visioner over for klubbens bestyrelse. I fællesskab leder i klubben til succes. For at opnå succes med din klub, skal du:

  • Fremlægge dine visioner for bestyrelsen
  • Lave en målsætning for klubben
  • Udvikle dine spillere i visionens retning

Din vision for klubben bliver en vigtig del af klubbens fælles identitet. Kan du adskille din klub fra konkurrenterne? Hvis du formår at lægge den rigtige vision for din klub og desuden føre den ud i livet, har du mulighed for at gøre din klub til en af de bedste i ligaen.

Balancer den individuelle spilletid

I FM 20 får du også mulighed for at skrive spilletid ind i dine spilleres kontrakter. Du kan angive både nuværende og fremtidig spilletid i kontrakterne og dermed lægge en plan for hele din klub. Det er dit ansvar at sørge for, at dine stjerner holder sig i topform, og at dine nye talenter også får mulighed for at prøve deres evner af på banen.