BMW M3 i rød farve
Blogging

Hvordan får du råd til drømmebilen?

Er du træt af den gamle øse, som er evigheder om at starte? Du har måske haft den samme bil igennem mange år, eller har købt en brugt bil, som snart har kørt sine sidste kilometer? Der er mange gode grunde til at drømme om en ny bil. Der er uden tvivl en større frihed bag at kunne sætte sig ud i en lækker bil, og bare kunne slappe af, fordi den nærmest kører af sig selv.

Måske har du i en længere periode haft en idé om, at du skulle udleve den helt store luksusbil-drøm, mens tiden er til det. Dog er det en dyr bedrift, hvis du ønsker dig en bil, som er lidt dyrere end de fleste andre bilmærker. Det er nemlig utroligt dyrt at køre rundt i de store biler i Danmark, da registreringsafgiften er tårnhøj på disse biler. Men hvad kan du i så fald gøre for at realisere dine bil-drømme?

Benyt dig af flexleasing, for at få råd til drømmebilen

Flexleasing går i sin enkelthed ud på, at du ikke betaler den fulde registreringsafgift men i stedet får den delt ud i de forskellige rater, du benytter dig af bilen. På den måde kan du få råd til en dyr bil, såsom en Audi, Porsche eller BMW mm., uden at skulle betale den fulde pris for at få danske plader på. Faktisk er der størst besparelse, hvis du vælger en dyr bil.

Afgiften, som du i så fald skal betale for bilen, bliver beregnet efter bilens kilometerafstand, alder, udstyr og stand. Du kan læse meget mere om alt dette via Specialcars flexleasing.

Hvad er vigtigt at vide om flexleasing?

I forbindelse med en flexleasingaftale fastlægges der et årligt kørselsforbrug for den periode, hvor bilen benyttes. Ud fra dette beregnes der er en månedlig ydelse og restværdi på bilen ved aftalens udløb. Normavis ligger afgiften mellem 0,5%-2% – er bilen dog over tre år gammel, betales der kun en afgift på 0,5%. På den måde kan man sige, at der er flere penge at spare, hvis bilen er brugt.