Blogging

Her er de fedeste trampoliner til børn

Har du pladsen til det, er en trampolin til haven en fantastisk gave at give dit barn. Barnet lærer motoriske færdigheder som at bevare balancen, når det hopper rundt, og bruger samtidig sin energi, så du skal slås mindre med at få det i seng om aftenen. Den stereotype forestilling på en trampolin er den runde med sikkerhedsnet, der er hævet over jorden på et metallisk skelet. Men der er meget variation. Her får du en intro til flere trampoliner og udstyr.

Runde trampoliner trækker springeren midtpå

Fordelen ved de velkendte runde trampoliner er, at de er relativt sikre, for dit barn trækkes altid ind mod den cirkelformige midte, når det hopper. På den facon mindskes risikoen for, at barnet hopper ud fra trampolinen. Vælger du en trampolin til nedgravning, så selve trampolinen befinder sig på højde med græsplænen, kan du give afkald på sikkerhedsnettet.

Du kan få en masse tilbehør til runde trampoliner, der gør dem sikrere og sjovere. I forhold til sikkerhed kan du købe stiger separat, forankringssæt til stormsikring og vejrbetræk til at ligge under trampolinen. På den sjove side kan du købe en basketkurv til en masse sjove boldspil.

Firkantede til øvede, hoppeborge til småbørn

Angående de firkantede trampoliner er deres fortrin netop, at de egner sig til at træne for eksempel springgymnastik mere effektivt end runde, da springeren ikke suges ind. Det vil typisk være en teenager eller voksen, de er målrettet mod, men kan appellere bredere. Er hensigten med at springe trampolin bare at hoppe på stedet uden at komme omkring på overfladen, har firkantede trampoliner til haven en niche, der spænder på tværs af alle aldre.

Målrettet specifikt mod børn og forbudt for voksne er hoppeborgene derimod, der er farverige, uden fjedre eller andet metal, er lavet af oppusteligt plastic og derfor sikre, samt kommer med for eksempel rutsjebaner og oppustelige tøjdyr. De er skønne til 3-5-årige, men har selvfølgelig deres udfordringer ved, at børnene hurtigt vokser fra dem. De er dog billigere, kræver langt mindre plads og kan pakkes sammen, da det jo er luften, der giver al fylden.