Blogging

Guide til nattelivet i Magaluf Mallorca

Overvejer du en tur til Magaluf? Du har nok allerede hørt, at det er stedet at tage hen, når man er ung og vil have sjov. Det er uden tvivl også sandt. Vil du på en badeferie, der byder på både hygge med drukspil, højlydt musik og dans, når mørket falder på, så læs med her, hvor byens natteliv bliver afdækket og overskueliggjort, så du kan få den fedeste ungdomsferie, med alt der hører sig til. Beslutter du dig for, at Magaluf er lige dig, eller har du bare lyst til at læse mere, kan du klikke videre til duf-rejser.dk.

”The Strip” er partygaden over dem alle

Magaluf er kendt for ”The Strip”, en lang gade propfyldt med diverse barer, diskoteker og klubber. Der er over 60 af slagsen, så du kan pubcrawle hele gaden igennem, holde festen kørende langt ud på natten eller gå på jagt efter den perfekte dansebule for lige dig og din vennegruppe.

Der er noget for enhver, om du er til dans med DJ-styret musik, hygge med et par fadøl, lækre og fancy cocktails eller at skråle løs til karaoke. Tag din veninde under armen eller puf til gutterne og begynd den festlige rejse gennem nattelivets fedeste steder.

Selvom BCM Planet Dance ikke ligger på denne gade, skal den lige nævnes. Det er nemlig Europas største natklub med plads til hele 4000 gæster. Den ligger kun nogle hundrede meter fra den ene ende af ”The Strip” og skal da mindst besøge én gang, når man rejser til Magaluf

Den skandinaviske gade

Når vi snakker nat og festende danskere i Magaluf, er der ikke noget mere oplagt en at besøge de mange skandinavisk ejede barer og dansesteder i byen. Gaden, hvor disse er placeret, er kun et smut fra ”The Strip” og byder på blandt andet steder som den populære bar Viking eller den fede Tivoli Nightclub.

Der er nok steder at besøge, og rigeligt med bekendtskaber at starte, så bestil en drink, gå i gang med en omgang BeerPong og dans hele natten lang. Og så kan du ellers starte forfra igen næste nat.