Blogging

Guide til køb af dit nye havemøbelsæt

Søger du et nyt havebord og havestole? Så kan du spare penge ved at købe et havemøbelsæt, hvor havestolene passer til havebordet. Du kan købe mange forskellige havemøbelsæt, i flere forskellige størrelser. Der findes et stort udvalg af havemøbelsæt med forskellige designs. Her er nogle flotte havemøbelsæt, som forhåbentlig kan inspirere dit endelige valg. 

Rørvig Teak Havemøbelsæt 

Et af de fineste havemøbelsæt, som du kan købe, er et Rørvig Teak havemøbelsæt, eller et lignende sæt af teaktræ. Disse flotte sæt er fremstillet af teaktræ lameller og stel i hvid eller grå, rustfrit aluminium. I dag er teaktræ et af danskernes foretrukne træsorter til havemøbler. Teaktræ har nemlig et flot glød, som især er smukt, når solen skinner på træet. Derudover er det en praktisk træsort, fordi det er meget hårdt og robust, men også fordi det ikke behøver træbeskyttelse. Teak havemøbler skal derfor kun renses en gang om året med en mild brun sæbe eller sæbespåner. 

New York eller Chicago polyrattan havemøbelsæt

Du kan også købe et af de flotte New York eller Chicago havemøbelsæt, der minder lidt om et udendørs sofasæt, så her er komforten helt i top! Disse sæt er såkaldte polyrattan havemøbelsæt – et materiale, der er 100% vedligeholdelsesfrie. Det eneste du skal tænke over er hynderne. Materialet har naturligvis også en høj holdbarhed, og så ser det flettede design utrolig hyggeligt ud i enhver have. 

Picnic bord og bænkesæt

Du kan også vælge at købe et lidt anderledes havemøbelsæt: et picnic bord, der består af et bænkesæt. Dette vil helt sikkert skrue hyggen helt i top. Det kan også bidrage til at skabe en bål-med-snobrød stemning. Dette er det perfekte sæt, hvis du gerne vil have et simpelt havemøbelsæt, som falder ud i et med naturen. Det er især oplagt, hvis du ikke ved hvor mange personer, der skal være plads til. Derudover er det også oplagt for børn, fordi de almindelige havestole ofte er for store til dem.