Blogging

Gardinstof i metervare giver dig mange muligheder

At lave pynt, møbler og lignende er i høj grad populært i moderne indretning. Det har strakt sig videre til gardiner, hvilket først og fremmest kommer af lysten til at lave tingene selv. Udover det er det heller ikke sikkert, at du i boligbutikker kan finde netop det gardin, der passer ind i din bolig. Ved at lave gardinet selv, kan du helt selv bestemme, hvordan det skal se ud, hvor langt det skal være osv.

Noget af det vigtigste at have styr på, når du skal lave gardinerne selv, er stoffet. Stoffet skal være i det udseende, du ønsker, mens det naturligvis også skal være holdbart. Hos denne forhandler kan du finde en række af forskellige gardinstof i metervare, mens du også kan finde stof til duge og møbler, hvis du også skulle have mod på at lave dette selv.

Lav gardiner til boligen selv

Når du skal lave gardiner, er det vigtigt at finde et udseende på stoffet, som du synes passer ind i boligen. Det skal passe til væggene samt det tema, du ellers måtte arbejde med i indretningen. Det skal passe i forhold til mønstre og farver på stoffet. Det er ikke altid en fordel at vælge et stof til gardinet i samme farve som væggene, da det hele går lidt i ét, og der vil muligvis mangle kontraster.

Herfor kan det være en fordel at vælge gardinstof i en farve, der arbejder harmoniske med farverne på væggen. Det er ligeledes noget, der er muligt at gøre ved at vælge et stof med mønstre, som kan bryde med væggens farve.

Stof med mørklægningseffekt giver dig muligheder

Hvis du gerne vil have mørklægningsgardiner nogle steder i boligen, skal du heller ikke fortvivle i forhold til, om du kan lave dem selv. Det er nemlig også muligt for dig at få stof med mørklægningseffekt, således du kan lave dine egne mørklægningsgardiner.

Således kan du også lave gardiner til soveværelset uden at skulle gå på kompromis med mængde af lys i soveværelset. Denne type af gardinstof vil naturligvis også kunne fås i forskellige farver og mønstre.