Blogging

Forny børneværelset

Er dit barn blevet for stor til sin seng? Eller trænger børneværelset bare til nye møbler og interiør, så har du et hav af muligheder. Det er altid dejligt at købe nye ting – uanset om det er til en selv eller til børnene. Og hvad skal du så vælge, det er jo det helt store spørgsmål, og som jeg nævnte før er mulighederne mange. Et sted, jeg synes har et godt udvalg og fornuftige priser, er Loukrudt.dk. Her kan du finde alt, hvad du har behov for til dit barn, hvad enten det er til børneværelset eller legetøj.

Skal I indrette værelset med nye møbler, kan du få de flotteste tremmesenge, puslebord og garderobeskab i et lækkert design, som klart vil passe til den lille. Og interiør er der masser af. Der er legetøj, bamser, billeder, ranker og hvad du ellers måtte have brug for til den lilles værelse. 

Tryg søvn i en babynest

En anden ting, jeg klart kan anbefale er en babynest. Hold nu op, hvor er den altså guld værd. Den kan bruges i flere forskellige anledninger, og så skaber den trygge rammer for den lille. Det gælder både i tremmesengen, der er alt for stor i de første mange måneder, i sofaen, i jeres seng eller når i er på besøg hos bedsteforældrene, vennerne eller nogle andre. Den er perfekt at have med på farten og at bruge derhjemme. Den er med til at skabe de bedste betingelser for en god søvn – og ikke kun for jeres lille ny, men også jer selv. Og vi skal jo endelig ikke undervurdere, hvor dejligt det er at få en god nattesøvn, når først man er blevet forælder, og for de flere hører det til sjældenhederne. Jeg garanterer ikke, at dit barn vil sove igennem, men jeg garanterer, at du skaber de bedste betingelser for, og jeg vil næsten garantere, at dit barn vil føle sig tryg og rolig. 

Så tag et kig på Loukrudts hjemmeside og find det du står og mangler til dit barn eller til børneværelset. Du vil helt sikkert ikke fortryde, at handle der.