Blogging

Find inspiration til indretningen af børneværelset igennem Littlehappy

Står du netop og skal til at indrette børneværelset, så er du sikkert allerede ved at blive blæst over af de mange muligheder, der findes. Uanset om du indretter helt fra bunden eller blot ønsker at ændre nogle ting, så kan det være en god idé at vende blikket ud og søge inspiration i enten fysiske butikker eller på internettet, hvor det bugner med gode idéer og løsninger.

Mange både små og store forhandlere – som fx https://littlehappy.dk/ – har gjort det nemt for dig som forbruger ved at samle det hele på én hjemmeside, hvor du kan finde alt det, du skal bruge, for at komme sikkert i mål med indretningen af guldklumpens værelse.

Tænk det praktiske ind i indretningen

Når det kommer til indretning af børneværelset, er der først og fremmest en del praktik, der skal tænkes ind i rummet:

  • Opbevaring – der findes et utal af løsninger inden for opbevaring, alt lige fra skabe til bedrollers og stilfulde kommoder. Har du svært ved at få bugt med dine kedelige, hvide vægge, kan væghylder derimod være en god og stilren løsning for at få mere opbevaring ind i rummet.
  • Belysning – også her kan det betale sig at tænke sig ekstra godt om. Det kan nemlig være en fordel at have flere former for belysning i rummet – fx en loftslampe, en lille natlampe til amning om natten og måske en hyggelampe, der kan flyttes fra rum til rum.
  • Møbler i børnehøjde – til de større børn kan du med fordel kigge efter lænestole, sofaer eller skriveborde i minihøjde, som gør det nemt for dit barn at være med på lige fod med de voksne.

Design, stil og farvevalg

Inden for de senere år er det stilrene, nordiske design for alvor slået igennem, og med de bløde pastelfarver er du da også garanteret en tidløs indretning, der passer til ethvert barn. For at få mere farve og dynamik ind i rummet kan du evt. gøre brug af tørrede blomster, mønstret sengetøj eller motiver til væggene, der kan skabe liv på børneværelset.