Blogging

Få street looket med Cargo bukser

Uanset hvilken dansk by, du befinder dig i, vil du kunne se flere forskellige tøjstile på gaden. Det er igennem dit tøj, at du kan udtrykke meget af din personlighed og dermed skille dig ud fra mængden. Det gælder, uanset om du går efter det farverige, klassiske, sporty eller streetagtige look. Hvis du er glad for street mode og den militære stil, kan du finde et stort udvalg af Cargo bukser hos Molecule.

Flere designs

Cargo bukser er også kendt under navnene cargo pants, armybukser og baggy pants. Stilen blev blandt andet brugt af den amerikanske hær i Vietnam-krigen og er siden blevet en populær modestil. Når det kommer til militærbukser, kan du derfor også finde et stort udvalg at vælge imellem. Det gælder både i forhold til farver og nuancer. For eksempel er de grønne nuancer såsom den lysegrønne olivenfarve et populært valg, men du kan også finde cargo bukser mænd i farver som sort, orange og digital desert.

Uanset hvilken farve du føler dig tiltrukket af, er armybukser kendetegnet ved sit baggy fit. Dette fit kommer blandt andet til udtryk, idet bukserne:

  • Har store lommer bag på og på siden af benene
  • Er fremstillet af et robust og stærkt materiale, der samtidig gør dem slid- og strækstærke

Med armybukser kan du nemt opnå det eftertragtede street look. Derudover vil bukserne passer fint ind i din nuværende garderobe.

Cargo bukser til forskellige situationer

Cargo bukser herre er et populært valg, hvis du går efter streetweat stilen, men bukserne er også velegnede til sports- og udendørsbrug. Det er de, fordi de er behagelige at have på og netop er robuste på grund af materialet. Hvis du derfor er glad for at være udenfor, kan du også med fordel investere i et par armybukser. Med de store lommer og det slidstærke materiale kan du nemt bevæge dig rundt og lave aktiviteter udenfor, hvad enten du skal vandre eller slå et telt op.

Dyrker du sport, kan du også finde Cargo shorts i det store udvalg. På den måde er du også dækket ind, når solen skinner.