Blogging

Et sikkert tilmeldingssystem – for din og deltagernes skyld

Når du planlægger et event og har brug for et tilmeldingssystem, er det vigtigt, at du ved, at ikke alle systemer er sikre. I den forbindelse vil det være fordelagtigt at finde et online tilmeldingssystem, der bygger på sikkerhed både, når det gælder data og personoplysninger. På denne måde undgår du kedelige situationer, der kan være en hæmsko for dit event og ryet bagefter. Er du i gang med at planlægge et event? Og har du brug for et online tilmeldingssystem, hvor sikkerheden er i top? Så læs mere om dit nye online eventplanlægning og tilmeldingsystem her.

Med sikkerheden i top

Når du skal undersøge et tilmeldingssystems sikkerhed, er der nogle punkter, du kan holde dig for øje. Blandt andet bør systemet naturligvis have en fane på dets hjemmeside, hvor der udpensles, hvad det gør for, at sikkerheden er i top i netop dette tilmeldingssystem. Led efter et ISO-certificeret firma, der tilbyder tilmeldingssystemer til events. ISO-certificeringen betyder nemlig, at tilmeldingssystemet er blevet sikkerhedsgodkendt og dermed lover at sikre fortrolighed og integritet. På denne måde sikrer du også, at betalingsdelen i tilmeldingssystem er i orden. Herudover er der nogle andre sikkerhedsforanstaltninger, du kan holde øje med, at netop det online tilmeldingssystem, som du har valgt, har. Disse er listet nedenfor.

  • Obligatorisk databeskyttelsespakke
  • Aktiviteter logges automatisk
  • Krypteret forbindelse
  • Lagring af data Databehandleraftale

Undersøg hvordan firmaet, der varetager tilmeldingssystemet, forholder sig til disse punkter, og du er et godt skridt på vejen mod en event, der bygger på et sikkert tilmeldingssystem for både dig og eventens deltagere.

Demo af tilmeldingssystemet 

Når du skal vælge et tilmeldingssystem, kan det være svært lige meget, hvor meget du læser om det, helt at forstå, hvad systemet kan, og hvordan det helt konkret fungerer. De fleste firmaer, der udbyder sikkerhedssystemer, ved heldigvis godt, at det kan være svært at forestille sig, hvordan systemet fungerer, før man har set det i aktion. Derfor tilbyder nogle af disse virksomheder, at man kan komme ud til en demo og se tilmeldingssystemet live. Dette er din garanti for at finde det helt rigtige tilmeldingssystem til din event.