Blogging

Differentier din virksomhed med søfragt

Hvis din virksomheds produkter bliver produceret i udlandet, så er fragt et vigtigt element af din virksomheds success. Det er vigtigt, at du grundigt overvejer, hvilken type fragt, som din virksomhed kan høste flest fordele fra. For en virksomhed kan fragt dog også være mere en bare en måde at transportere gods. Du kan med fordel differentiere din virksomhed ved at vælge en anden type fragt end dine konkurrenter. I det følgende vil vi gennemgå, hvordan du kan differentiere din virksomhed med søfragt

Sæt fokus på miljøet med søfragt 

Hvis vi ser et kæmpe containerskib, så tænker vi nok sjældent, at den gør noget godt for miljøet. Derfor er det nok en overraskelse for dig, at søfragt faktisk godt kan være en af de mest miljøvenlige fragtløsninger, som en virksomhed kan vælge. Medmindre du transportere dine produkter i elbiler, så findes der desværre ikke nogen 100% miljøvenlig fragtløsning. Hvis din virksomhed prioriterer miljøet højt, bør du derfor vælge den type fragt, der er mindre skadelig for miljøet end de andre. Søfragt er netop den type fragt, der ofte er mest miljøvenlig sammenlignet med andre fragtløsninger. Dette skyldes, at containerskibe kan sejle med en enorm mængde gods. Hundredvis af container bliver transporteret fra A til B med et containerskib, og hver container kan indeholde flere tusinde produkter. CO2 udslippet pr. fragtet gods er derfor lav sammenlignet med andre transportmidler, der ikke kan fragte lige så meget gods. 

Opnå lave fragtomkostninger med søfragt

Hvis vi skal være helt ærlige, så er miljøvenligheden nok ikke den primære årsag til, at mange virksomheder vælger søfragt. De fleste virksomheder vælger nok søfragt på grund af prisen. Med søfragt kan din virksomhed opnå lave fragtomkostninger. Den store mængde gods, som hvert containerskib kan fragte, gør det muligt at tilbyde lave omkostninger, fordi transportprisen pr. produkt er lav ift. andre typer fragt.