Det Kvindelige Touch

Vi er Anna og Katharina. Vores liv er meget lig alle andre kvinders, og vores drømme er langt fra originale og nytænkende. Som kvinder har vi krav på at være kvinder – og det at være kvinde er ikke så enkelt, som det kan se ud til.

Her på vores fælles blog, Vild med Bryllup, inviteres du ind bag filteret af redigerede billeder og opstillede setups. Hos Vild med Bryllup deler vi ud af vores oplevelser; gode såvel som mindre gode. Vores vigtigste formål er at give dig en følelse af, at du ikke er alene. Og så giver vi dig selvfølgelig gode råd med på vejen.

Katharina, 25 år til venstre og Anna, 27 år til højre

En af vores helt store interesser er, som navnet antyder, at vi er HELT vilde med bryllup! Vi er vilde med alt, hvad der har med bryllup og kærlighed at gøre. Vi har begge været der, og vi ved, hvor meget der skal planlægges. Derfor deler vi ud af vores erfaringer med henblik på at starte vores egen forretning sammen i fremtiden.

Men bryllupper er ikke det eneste, vi er helt vilde med. For selvom vi tillader os at se på Den Store Dag som den vigtigste dag i livet, så er vi også helt vilde med alt det, der kommer efterfølgende. Vi er vilde med hverdagslivet, vi er vilde med indretning, vi er vilde med at gøre vores mænd glade, vi er vilde med at skabe et børnevenligt miljø i hjemmet. Vi er vilde med rejser og oplevelser, og vi er vilde med livet.

Velkommen til vores kvindelige univers af alt fra hverdagens glæder og sorger til forberedelserne til kvindens (og mandens) store dag.

Kontakt os:

Er du så heldig, at du skal opleve din helt egen store dag inden for den nærmeste fremtid? Så vil vi være helt vilde med at hjælpe dig godt på vej. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til nogle af vores blogindlæg!

Vi tager også gerne imod forespørgsler på hjælp til at arrangere dit bryllup og alle de tilhørende detaljer. Udfyld venligst nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig, så snart vi kan!