Blogging

Bliv en haj til IT med Cisco CCNA kursus!

I en tid med flere og flere IT løsninger i virksomheder, så er det også vigtigt at have en stab af medarbejdere som kan løse de udfordringer der naturligt følger med. Du kan derfor forvandle dig selv om til en nøgleperson i din virksomhed, såfremt du lærer at begå dig i den teknologiske jungle – og på den måde være i stand til at kunne løse de udfordringer som dukker op. Ved at få en Cisco CCNA certificering vil du kunne få kompetencer til at blive en haj til IT og dermed kunne spille en vigtig rolle fremadrettet.

Få all-around IT viden med CCNA

Hvis du søger et kursus hvor du får basal viden om en bred vifte af emner inden for IT, så er et CCNA kursus absolut et kursus du skal overveje at deltage i. Det basale kursus er et kursus som giver dig mulighed for at tage de første spæde skridt ind i IT verdenen, hvis det er et felt du ønsker at blive stærkere på. I dette kursus vil du opnå færdigheder inden for IP-teori, netværksadgang, IP-tilslutning og grundlæggende sikkerhedskrav. Derudover vil du også bagefter kunne være i stand til at kunne håndtere Switches, Routere og Wireless LAN Controllers som virkelig er brugbart, når internettet driller. Udover at kurset vil ruste dig til at blive din nuværende virksomheds IT-haj, så vil dette kursus også give dig færdigheder til at bestride jobs som netværkstekniker samt konsulent og specialist inde for en række områder.

Prøv Ciscos mere specifikke kurser

Har du allerede fået Cisco CCNA certificeringen og ønsker at specialisere dig yderligere, så er der også rig mulighed for det. Selvom en basisviden inden for IT er super vigtig, så er der ingen grund til at stoppe her – du kan nemlig specialisere dig yderligere inden for forskellige grene af IT hos Cisco. De har blandt andet det meget aktuelle kursus som hedder CCNA Cloud Certification der kan give dig som kursist lærdom om hvordan man bruger cloud-løsninger på bedst mulig vis. Derudover har de også kurser der dækker IT-grene som data, sikkerhed, netværk og meget mere.