Blogging

Badmintonbolde og fjerbolde til dit spil

Badminton er en populær sportsgren blandt mange danskere. Samtidig er det en sport, hvor du er nødt til at have det grundlæggende udstyr på plads for overhovedet at kunne spille. Dermed er noget udstyr også fælles for alle spillere. Uanset om du er nybegynder, øvet eller professionel skal du først og fremmest have den helt rigtige badmintonketcher. Derefter skal du have de helt rigtige badmintonbolde. Med de to ting kan du begynde at spille.

Udforsk de forskellige sportsmærker

Mange kan fejlagtigt tro, at boldene ikke har nogen særlig betydning, men det er ikke sandt. Valget af de rigtige bolde har nemlig stor betydning for dit spil og ikke mindst din kontrol over dem under spillet. Det betyder også, at du bør vælge boldene med omhu for at opnå det bedste resultat.

I dag kan du finde et stort udvalg af badmintonbolde fra flere forskellige kendte sportsmærker som for eksempel:

  • RSL
  • Yonex
  • Forza

Derudover kan det være en rigtig god ide at investere i fjerbolde frem for bolde af plastik. Det vil nemlig give dig en helt anden spilleoplevelse. Hvis du vælger at investere i fjerbolde, er der dog også mange varianter at vælge imellem. Derfor er det vigtigt, at du overvejer boldens hastighed nøje. En bold med den forkerte hastighed kan nemlig give dig store udfordringer på banen, hvor du kan miste kontrollen over bolden.

Find badmintonbolde med den rigtige hastighed

Boldenes forskellige hastigheder er dermed vigtige at have in mente, når du er på udkig efter nyt udstyr til dit spil. Det kan dog være forvirrende at vælge de helt rigtige bolde ud fra hastigheden, hvis du er forholdsvis ny til spillet. Derfor er en god tommelfingerregel at:

  • Bolden bliver sværere at holde på banen, hvis den er for hurtig
  • Bolden kan være sværere at få skudt ned til baglinjen, hvis den er for langsom

Hvis du har det in mente, kan det være nemmere at vælge de rette badmintonbolde, så de også matcher dit spilleniveau. Derudover er det en god ide at være bevidst om, at pris og kvalitet ofte hænger sammen.