Blogging

Alt i opbevaring

ManneQ har den optimale butiksinventar til dig, der leder efter løsninger til opbevaring og udstilling af dine produkter. Hvis du leder efter tøjstativer, skal du ikke lede længere. ManneQ har med garanti alt, hvad du mangler til klassens bedste priser. Og er dine tøjstativer ved at blive fyldt op, kan de også hjælpe med at finde et vægsystem, der passer perfekt til din butik. Smut ind på https://www.manneq.com/ og lad dig inspirere.

Tøjstativer

Hold dit tøj rent, ryddeligt og pænt med vores fantastiske udvalg af tøjstativer. Tøjstativer har mange gode funktioner udover blot opbevaring af tøjet. Denne type butiksinventar hjælper med at forhindre rynker og folder på tøjet, mens de i et butiksmiljø fremviser tøjet, så kunder let kan kigge det igennem. Hos ManneQ finder du en bred vifte af tøjstativer, der passer til alle butikstyper, så uanset om du ejer en lille privat butik, eller en stor tøjkæde, kan du være sikker på, at det perfekte inventar til din butik findes hos ManneQ.

Så hvad skal du kigge på, når du leder efter et tøjstativ? Tænk først på, hvilken slags tøj, du vil hænge på stativet. Hvis du er interesseret i et produkt, der kan understøtte større beklædningsgenstande, som f.eks. vinterfrakker eller dragter, skal du skaffe dig et robust tøjstativ. Hvis du har brug for et stativ med en høj kapacitet, er vores sortiment af høje tøjstativer den ideelle løsning til dig. Hvis det kniber med gulvpladsen, har ManneQ også vægsystemer, der er i stand til at opbevare en imponerende mængde tøj uden at det påvirker gulvpladsen.

Vægsystemer

Hvis du ikke benytter væggene i din butik, overser du den bedst mulige måde at opbevare dine produkter på. Når mange forretningsejere tænker på promovering af deres produkter, er det første de tænker på typisk udstilling via borde, etuier og tøjstativer. I virkeligheden er udstilling på vægge via vægsystemer et kerneelement i enhver promoveringsstrategi. Men hvorfor? Lad os se på de fem fordele ved vægsystemer:

  • De gør effektivt brug af din butiks omkreds.
  • De frigør værdifuld gulvplads.
  • Dine varer bliver mere synlige og lettere at gennemse.
  • De ser elegante ud.
  • De er alsidige.