Alle de skadedyr – man bliver bange og frustreret

Hvad skal vi dog stille op med alle de skadedyr ?

Når man er så bange for edderkopper og andre skadedyr som jeg, så skal man se sig godt for, inden man går i seng. Bare tanken om at finde skadedyr i sengen som sølvfisk eller væggelus er næsten uudholdeligt.  Det er nemlig ikke usædvanligt, at de kryb kravler ned til en om natten. Om det er fordi, der er dejligt varm, at bider mig på benene, skal jeg ikke kunne sige. Men irriterende er det i hvert fald.  Værst er det om sommeren, hvor der er en masse insekter i luften.  Jeg synes, at jeg kan se myrer og kakerlakker alle vegne.

skadedyrsbekæmpelse København

Ja, nu lyder det nok som om, jeg ikke er helt normal. Men ikke desto mindre, så er det i hvert fald sandt. Jeg kender andre, der også oplever de samme gener, som jeg.  Derfor er det på tide, at vi råber op og bakker op omkring vores allesammens Skadedyrsbekæmpelse København !  Hvad skulle folk som os dog gøre uden disse barmhjertige skadedyrsbekæmpere, der næsten sælger sin service for billig.

Det er efterhånden mange gange, at vi har haft brug for at få dem ud til bekæmpelse af skadedyr. Hver gang efterlader de kunderne med et stort smil på læben, fordi der er garanti for, at de leverer varen. Eller rettere – de fjerner problemet.  Det er en helt usædvanlig god service, når man har tegn på væggelus, at de løfter sengen helt op og kigger efter spor og ekskrementer. Finder de noget, så går de i gang med det samme – uden ventetid.  Det er det samme med myrer indenfor i huset.  Dybt professionelt sprøjter de tissemyrer, så man er fri for at bruge kanel og kogende vand.  Det er virkelig en lettelse.

bekæmpelse af borebiller i træ

Min søster ringede sidste år til dem, fordi hendes mand havde fundet husbukke og borebiller på loftet. De havde ædt det meste af træværket, hvilket jo er særdeles farligt for en ejendom, hvis ens tagkonstruktion bliver spist op. Hun fortalte, at der var tusindvis af huller i træ og møbler. Selv de antikke skabe, hun havde fået af vores far var angrebet. Så der var ingen tid at spilde. Igen var hun nødt til at ringe efter en skadedyrsbekæmper, der kunne forestå bekæmpelse af borebiller i træ. Igen – et sikkert og veludført stykke arbejde foretog de. Selvom de sprøjtede med gift, så var der ingen der led nogen overlast, og de kunne sagtens fortsætte med at bo på loftet, selvom der fortsat var ekskrementer deroppe. Det betød ikke noget for dem. De var jo efterhånden vant til lidt af hvert, ligesom jeg selv er, når det gælder skadedyr.